Dacia lease auto

Een lease auto van een Roemeens merk, misschien niet direct het eerst waar u aan denkt. Dat komt misschien doordat het idee van krakkemikkige Oost-Europese autootjes nog steeds bij veel mensen in het hoofd zit. Lancia is een goed middel om dat beeld te veranderen. Dit van oorsprong Roemeense merk laat zien dat een goede lease auto ook Roemeens kan zijn. Reken daarbij het feit dat Dacia in 1999 eigendom werd van Renault, en u begrijpt dat er hier sprake is van een ijzersterke combinatie. Bij Autoleasecentrale hebben we daarom zonder aarzelen zes modellen van Dacia in onze collectie opgenomen. Een auto leasen van dit merk was nog nooit zo dichtbij.

Dacia-modellen leasen

Een auto leasen van het merk Dacia is bij ons geen enkel probleem. Sterker nog, u hebt bij ons wat te kiezen als uw perfecte lease auto een Dacia moet zijn. zo is er de Dacia Sandero, een 5-deurs hatchback uit de supermini-klasse. Dit model leaset u bij Autoleasecentrale vanaf 222 euro. Voor liefhebbers van een lease auto met iets meer ruimte is het grotere broertje van de Dacia Sandero een goede optie. De Cross-over mini SUV, Dacia Sandero Stepway, is een stoere auto met verrassend veel ruimte. De Sandero Stepway kunt u leasen vanaf 267 euro.

Multifunctionele Dacia leasen

Een lease auto die eruit ziet als een bestelauto, maar tegelijkertijd geschikt is voor het vervoeren van personen, wordt in Nederland officieel een ludospace genoemd. Bekender is echter de Engelse benaming ‘van’. Wie een dergelijke auto wil leasen heeft bij het merk Dacia twee mooie opties. De Dacia Dokker en de Dacia Lodgy. De Dokker heeft 2-wheeldrive en valt in de middenklasse. In dit model is plaats voor een bestuurder en 4 passagiers. Deze auto kunt u leasen vanaf 312 euro.  De Dacia Lodgy is een MPV met 5 deuren en kwam in 2012 op de markt. Dit model kunt u leasen vanaf 307 euro.